Colourful Creativity Blog

Donderdagse dekenupdate #5

Donderdag! En duidelijk wel weer eens tijd voor een haak- en dekenupdate. Ik had het idee dat ik niet veel gedaan had, maar toen ik even rondkeek viel dat best mee 🙂

De blauwe babydeken is klaar, maar die moet nog gegeven worden dus die foto bewaar ik even. 🙂

De regenboog omslagdoek met het Southbay Shawlette patroon is klaar! Een plaatje niet waar?! Echt een fotomodelletje, Binx bedoel ik natuurlijk, want die kon het niet laten erop te ploffen toen ik hem uitspreidde over de bank 😉 Binnenkort een blogje volledig gewijd aan de omslagdoek met een echte tadaah!

brutebinx

Toen we 2 weken geleden naar Berlijn waren heb ik in de auto gehaakt, gewoon simpele grannies voor mijn grote “Elmer-sprei”. 3 bolletjes Populair moesten eraan geloven, helaas is het garen niet zo gelijkmatig, de legergroene bol was veel dikker en dus met een toer minder, dezelfde grootte als de andere kleuren 🙁 Even bedenken wat ik hiermee ga doen…

2014-04-10 13.28.14

De Cal heb ik ook weer eens tevoorschijn gehaald, ik loop wat achter maar ik ben binnenkort wel weer bij 🙂

2014-04-08 21.55.16

De Kal loopt even spaak, ik moet 2 toeren uithalen omdat het zo niet mooi is en niet lukt met het tweehandig-tweekleurig breien. Ik kreeg al de tip om gewoon tricot te breien en de hartjes dan alleen in kleur te doen en niet ook nog eens averechts. En dat was ook wat ik zelf al bedacht had. Maar dat uithalen he, eens kijken hoe dat gaat met de tip van de breinaald er eerst insteken en dan pas uithalen. We gaan het op een rustig momentje maar eens ontdekken.

2014-04-07 17.23.16

Nu eerst de Cal verder haken, lekker relaxt zonder al te veel nadenken 🙂

XoXo,

Carolien