Colourful Creativity Blog

Haakmee(t) in Zwolle #2

Nog maar 2,5 halve week, dan is het al 6 september! Wat vliegt de tijd! Achter de schermen zijn we heel druk met alles regelen voor de haakmee(t) in Zwolle, de goodiebag moet natuurlijk goed gevuld zijn en ook tijdens de middag hebben we leuke plannen! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, dachten we, laten we zo vlak voor het einde van de inschrijfperiode (29 augustus) nog even bloggen!

Naast dat Mara Maakt van Wieniemel als verkoper aanwezig is, hebben we nog een extraatje! Winkieflash van de blog A creative being zal aanwezig zijn om voor wie dat wil, een workshop fotograferen voor je blog (of social media of je eigen “wat heb ik allemaal gemaakt”-archief) te geven! Neem dus ook zeker je camera mee!

haakmeeting

Er zijn nog maar een paar plaatsen, dus twijfel niet te lang want vol=vol!

Tot de 6e!

XoXo,

Carolien