Colourful Creativity Blog

Inspiratie quotes

Ondanks dat het de laatste tijd heel goed gaat met me, door de Brain Body Balance cursus heb ik heel veel geleerd over positief denken en positief zijn over mezelf, heb ik nog steeds wel eens momenten dat het even niet wil.

Facebook is een fijn medium om even positief te worden, althans als je de juiste pagina’s liked en volgt. Ook Pinterest is een fijne plek om even rond te neuzen op inspirerende teksten en quotes.

Deze is voor vandaag voor mij erg treffend.

Ik heb al een paar dagen weer heel veel pijn, mijn lichaam wil aandacht, maar ik heb nog niet ontdekt wat het precies wil. Ik ben zoekende, ik probeer te luisteren, maar het kost nog veel moeite. Even een stapje terug na vele stappen vooruit. Nu voelt het prut, maar ik probeer me vast te houden aan alles wat ik in de afgelopen maanden bereikt heb. Houvast aan kleine positieve lichtpuntjes, kijken naar wat goed gaat.

Voor wie het leuk vindt, ik trek op maandag altijd een kaartje voor de week. Een EigenWijsje van Lo van Beers: http://www.eft-coaching.nl/EigenWijsjes-dag.php

De mijne deze week is: Ik leer ook van moeilijke dingen! Hoe passend voor dit moment…

Fijne week!

XoXo,

Carolien