Colourful Creativity Blog

Haakmee(t) in Zwolle #3

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! De haakmee(t) in Zwolle, maanden voorbereiding kwamen samen tot een ontzettend gezellige en zeer geslaagde middag! Ondanks nog even wat stress vooraf om alles op tijd af te hebben qua goodiebag en aankleding, heb ik zelf ook enorm genoten.

gezellig

De chefkok van Sandton Pillows Zwolle had heel erg zijn best gedaan om voor alle gasten rekening te houden met de dieetwensen, maar ook voor de mensen zonder dieetwensen was het heerlijk! De hartige hapjes waren op voordat ik ΓΌberhaupt een foto kon maken, dus alleen het zoet op de foto. Het was geweldig!

zoetigheid

De bollenbak werd flink gebruikt, er bleef nog flink wat garen over, dit ga ik doneren aan een goed doel. De voedselbank hier in Enschede deed hier altijd leuke dingen mee qua kadootjes maken voor kinderen voor Sinterklaas en kerst.

bollenbak

Mara van Wieniemel had haar spullen mooi uitgestald en ook mijn stapeltje Unikat lag er. Dit is nadat er al een aantal bollen verkocht waren πŸ™‚

verkoop

De mini-workshop fotografie van Winkieflash was ontzettend leerzaam! Eindelijk snap ik de M stand, wat de getallen betekenen en waar op te letten! Hiep hoi! Ik vind de foto die we ter plekke maakten ontzettend mooi (rechts), wat een verschil met voor de workshop (links)!

omslagdoek_collage

De goodiebag dan nog, daar ga ik de volgende keer op in, want die zat zo vol! Dat verdient een eigen blogje πŸ™‚

XoXo,

Carolien