Colourful Creativity Blog

Ken je Uitgerekend jij al?

Vandaag viel íe eindelijk bij mij op de mat, Uitgerekend jij magazine. Hét magazine over vruchtbaarheidsproblemen. Eindelijk, want wat heb ik ernaar uitgekeken!

1970-01-01 01.00.00-55

Ergens eind april/begin mei las ik een oproepje voor een columnwedstrijd op Twitter, ik dacht mwah niets voor mij een column schrijven en legde het naast me neer. Maar door het lezen van de boeken van mijn opa bedacht ik me opeens van ho eens even, ik kon altijd prima schrijven. Voor opstellen had ik minimaal een 9 altijd dus waarom zou ik dat nu niet meer kunnen! Ik volgde toen ook de cursus Brain Body Balance waarbij we oude denkpatronen moesten doorbreken en weggooien, kortom 1 + 1 = 2!

Binnen een half uur had ik de column uitgetypt, eigenlijk helemaal tevreden gelijk. Nalezen, bijschaven her en der en laten proeflezen. En een dag later insturen. 4 weken later de uitslag, Gefeliciteerd Carolien, je hebt gewonnen! WAAAAAAH!!!!!!! Het was dus echt zo goed als het voelde 😀

1970-01-01 01.00.00-57

En nu staat íe daar dan op prachtig glanzend papier, in een magazine! WOW, wat zie dat er gaaf uit!

Er staat natuurlijk nog veel meer in het blad, o.a. interviews met lotgenoten, gynaecologen die uitleg geven en boekentips. Wil je het hele blad lezen, word dan vriendin van Uitgerekend jij en dan krijg je het nummer thuisgestuurd. De website van Uitgerekend jij is ook erg interessant met nieuws en Lot Geniet! Ook daar mag ik mijn schrijftalent af en toe uitleven, als één van de Lotjes blog ik mee over genieten ondanks een onvervulde kinderwens. En tot slot, je kunt Uitgerekend jij ook volgen via Facebook of Twitter!

XoXo,

Carolien