Colourful Creativity Blog

Queue #1: Scheepjes Stonewashed tas

Een nieuwe blogserie, de queue van ideeën 🙂 Ik heb een heleboel wol inmiddels verzamelt, allemaal met patronen en projecten in mijn hoofd, maar op een gegeven moment vergeet je dan toch zo af en toe iets. Daarvoor heb ik wel altijd notitieboekjes bij me, maar ja, die hebben ook weinig logica anders dan mijn idee nu direct op kunnen schrijven. Ik ben dus begonnen met het uitwerken van mijn ideeën en stash in Ravelry (ja je hebt een account nodig, maar is gratis en er staat zo veel moois, dat je aan ideeën geen gebrek meer hebt). Superhandig, wel veel werk als je veel ideeën en garen hebt, maar ik vind het heel handig en overzichtelijk.

Bij de Haakmee(t) in Zwolle kregen we van Scheepjes een bolletje Larra en een bolletje Stonewashed in de goodiebag. Nu is 1 bolletje Stonewashed natuurlijk geen bolletje… Dus ik kocht er nog wat kleuren bij in Haarlem.

IMG_6097

De tas van de goodiebag leek me leuk om te gebruiken als basis voor een eigen variant van de omhaakte tas, de zgn. Sas-tas. Dit hieronder is de bedoeling zeg maar, maar dan heb ik een andere tas als basis én andere kleuren zoals je kon zien 🙂

Bron

Dit is dus de eerstvolgende in mijn lange queue met leuke projecten, nu nog even doorbreien aan mijn sokken en doorhaken aan mijn omslagdoeken… ook aan wipjes nooit tekort 😉

XoXo, Carolien