Colourful Creativity Blog

November

Het is november en dat betekent dat oktober voorbij is! Wat een maand was het, waar ik jaren achter elkaar een zwart gat in viel, heb ik dit jaar gedanst en gelachen. Ik vierde het leven! Precies zoals ik vooraf wilde gaan doen 🙂

In deze blog een overzicht in foto’s. Sommige foto’s krijgen binnenkort nog hun eigen blog gok ik zo 😉

Veel, leuk en fijn waren de steekwoorden van de maand, soms iets te weinig stilstaan en iets teveel doordenderen, dan word je dus ziek, lees je in twee dagen een boek uit en snotter je in 1 dag een doos tissues leeg. Verplicht stilstaan, maar ik heb het overleefd 🙂

oktober1

Lekker eten zat wel goed deze maand 😉

oktober2

De fotoshoot, opnieuw in trouwkleding! Wat was het gaaf! Meerendeel van de foto’s moet nog nabewerkt, wat een rotklus is dat ook, maar goed, hier alvast een voorproefje 🙂

oktober3

We gingen met een heel stel vrienden naar de dierentuin, wat was het prachtig weer en wat was het genieten! Ik had mijn camera mee om te oefenen en merkte dat ik het het leukst vond om mensen te fotograferen, vooral als ze het niet doorhadden. Dus weinig dieren op de foto gezet, vooral veel blije kindergezichten! Heerlijk om nu nog even doorheen te kijken, helaas niet voor jullie op de blog, ivm de privacy van anderen… Het blije gezicht van manlief geeft het wel een beetje weer 😉

oktober4

En kralen, die maakte ik ook! Steekmarkeerders vooral, maar je ziet ook al het begin van de kerstcollectie. Die moet namelijk half december al weer klaar liggen op de Local Sunday Market! 14 december is íe weer, de kersteditie én de eerste verjaardag van de markt. Ik zie je graag in de oude Polaroid in Enschede!

oktober5

Wat een maand he? En nu is het november, guur, koud, genieten van binnen zitten, breien, haken, bloggen en lekkere thee. Deze maand heeft ook weer genoeg leuks in petto, een concertbezoek, naar Amsterdam, logés, kitten knuffelen… Maar in iets minder sneltreinvaart dan vorige maand 🙂

XoXo,

Carolien