Colourful Creativity Blog

Winterslaap

Meer dan een maand geen blogs, poeh, totaal geen tijd is het excuus vrees ik! Na de Local Sunday Market op 14 december ging het door met verhuizen van het werk, kerst, feestdagen drukte en bijkomen van het doorwerken om op tijd te kunnen verhuizen. Klusjes tussendoor om het nieuwe kantoor te voorzien van internet, toch ook rust en gezellig bij onze poezekinders zijn ivm vuurwerk. Ze doen het echt super hoor! Maar goed, toch fijn om in huis te zijn dan en ze in de gaten te houden.

Het nieuwe jaar begon ik ziek, keelontsteking en holte-ontsteking. Dus ik was ruim twee weken onder de pannen. Toen een weekje werken en afspraken inhalen van het ziek zijn en hoppa migraine. Laten we dat maar op hormonen houden… die overigens regelmatig de kop opsteken de laatste tijd, maar het zij zo, hoort erbij blijkbaar. Het liefst zou ik gewoon een winterslaap willen houden, lekker onder mijn deken met een breiwerk.

Want wat wel heel goed gaat is breien! Ik brei sok na sok, na sok! En de meesten heb ik hier nog niet geshowd, shame on me! Als je me volgt op Ravelry kun je zien wat ik allemaal op de pennen heb staan: http://www.ravelry.com/projects/kralalien

Maar hier fotos van de sokken die ik maakte de afgelopen tijd. Dit paar was een kerstcadeautje voor een vriendin en kon ik daardoor niet eerder showen.

1970-01-01 01.00.00-391

Een paar voor manlief! Heerlijke wol om te breien van de Dutch Wool Diva.

2015-01-06 21.24.50

En dan toch echt een paar voor mezelf! Gisteren afgemaakt, iets te strak afgekant, maar goed, volgende keer weer een andere techniek. De nieuwe staan al op de pen, maar die wachten even op de KAL van Shinybees Podcast die 142 start.

2015-01-25 20.51.34

En waarom stel ik dat even uit, nou, ik ben ook nog bezig met het breien van een lace shawl.

2015-01-25 12.12.22

En ook nog een haakwerk… de butterfly prayer shawl.

2015-01-23 13.18.19

En dan de queue niet te vergeten, de tas van scheepjes Stonewashed.

Ach ja vervelen zal ik me niet, want wol verven is de volgende stap van wat ik wil leren dit jaar. Een workshop ligt mogelijk in het vooruitzicht en met de slapeloosheid die samenging met de keelontsteking heb ik ‘s nachts al aardig wat geleerd via youtube over wol verven in de magnetron 🙂

XoXo,

Carolien