Colourful Creativity Blog

Nieuwe verslaving

Hoi ik ben Carolien en ik ben creatief verslaafd… Zoals ik al vertelde heb ik voor dit jaar twee wol-doelen, leren spinnen en leren verven. Dat laatste deed ik vorige week voor het eerst en wat was dat leuk!

Ik kliederde met verf, in de magnetron en op het gasfornuis en daar kwamen best wel erg leuke strengen wol uit. Niet altijd precies wat ik bedoelde maar wel heel erg mooi!

Hier de eerste paar resultaten, regenboog, hoe kan het ook anders!

wol_label

Toen een roze/paarse, omdat ik dat niet in mijn stash heb en wel een paar sokken aan een vriendin beloofd heb in die kleur 😉

trial_1

En toen een poging tot petrol, zoals je ziet faliekant mislukt, maar mijn lief vindt de kleur helemaal geweldig en wil zich graag opofferen om sokken in deze kleur te dragen 😀

lime_frogs

Ook zie je al gelijk mijn geupdate naam, ik heb mijn “werknaam” omgedraaid voor mijn andere creatieve activiteiten, Colourful Creativity by Kralalien. Kralen zal nog steeds onder Kralalien gaan, maar omdat ik meer wil en andere creatieve dingen dan beter passen, ben ik nu ook Colourful Creativity gaan gebruiken 🙂

Binnenkort meer wolletjes, maar hopelijk ook weer eens kralen!

XoXo,

Carolien