Colourful Creativity Blog

Ja, Wol en de Markthal

Onlangs brachten we een bezoekje aan Rotterdam om een vriend te bezoeken, maar ja, de man kent mij, dat gaat niet zonder bezoekje aan de lokale wolwinkel en evt. andere leuke winkels. Ik had al vaker gehoord en gelezen over Ja, Wol dus die stond heel hoog op mijn lijstje en de Markthal hoorde ik als food liefhebber ook veel over. Kortom, genoeg te doen, kopen en bekijken 🙂

wol1

wol2

Ja, Wol is een winkel vol geweldig mooie wol! Alles wat ik had gelezen was waar, een doekje om het kwijl op te vegen was zeer noodzakelijk! Ondanks dat ik mijn stash 2 dagen daarvoor al uitgebreid had op de handwerkbeurs, je las erover in mijn vorige bericht, kon ik het niet laten nog wat moois te kopen. Ik had mijn lijstje nog, daar stonden sowieso nog wat projecten waar ik de wol nog niet voor had kunnen vinden.

2015-02-14 23.20.40

De Markthal was ook al zo super. Groot vooral en zo ontzettend druk, want ja het was wel zaterdag. Eerst maar eens een rondje lopen wat er allemaal is, daarna een rondje met vanalles halen, tripje auto om het weg te brengen want de tassen waren toch wat zwaar… toen weer een rondje voor nog wat kleine dingetjes Ên heerlijk Libanees eten en drinken!

2015-02-14 15.02.19

Wat een genot, iets wat ik wel vaker mis in Enschede is het internationale eten wat overal verkrijgbaar is. Ik las toevallig gisteren dat er afgelopen weekend een Libanees restaurant in Enschede geopend is, dus wie weet komt het hier dan toch nog goed, maar het zelf maken van het gerecht en drinken wat we in de Markthal hadden is ook heel goed gelukt al 🙂

2015-02-14 15.22.09

Fijne zondag nog!

XoXo,

Carolien