Colourful Creativity Blog

Colourful Creativity!

Afgelopen zondag op de Local Sunday Market is Colourful Creativity officieel gelanceerd. Het was een groot succes evenals de Local Sunday Market zelf! 2400 bezoekers zijn er geweest en dat was te merken, want wat was het druk! Maar ook ontzettend gezellig! Onze kraam was lekker kleurrijk en bomvol creatieve hebbedingen. De volledige collectie van Colourful Creativity lag uitgestald 🙂

2015-05-03 11.10.32

Heel bijzonder om alle ideeën en inzet van de afgelopen maanden zo samen te zien komen in een geweldig geheel!

Gelukkig voor iedereen die niet de kans heeft gehad om bij de lancering te zijn, er was nog wel wat over. Zodoende hebben Made by Bir en ik onze webshops gevuld deze week en kun je nu naar hartelust online shoppen!

2015-05-01 15.16.30

De handgemaakte glazen steekmarkeerders volgen nog, het zijn er ruim 100 en die stuk voor stuk goed op de foto krijgen is nogal een klusje. Daar ben ik nog mee bezig dus! Ze zullen zo snel mogelijk volgen dus als je die graag wilt, even geduld nog!

Happy shopping!

XoXo,

Carolien