Colourful Creativity Blog

Weekoverzicht terug van weggeweest!

Na maanden van niet mezelf zijn, veel reflectie en behoefte aan lichtpuntjes, bedacht ik dat ik het toch wel heel fijn vond om de weekoverzichten in foto’s te hebben. Daarmee zag ik voor mezelf dat er veel leuke dingen waren gebeurd die week en door die naar boven te halen voelde ik me ook weer beter ipv dat alles een grijze blurr van meh was. Dus, hier zijn de weekoverzichten weer! En omdat ik geen behoefte heb aan al te veel pottekijkers, met een wachtwoord erop. Voelt toch fijner dat niet iedereen het zomaar kan lezen en ik mijn wereldje even weer wat kan afschermen.

Afgelopen week zijn we bezig geweest met de logeerkamer op te ruimen en te veranderen. Zoveel herinneringen en ook heel veel troep! Meerdere vuilniszakken vol hebben de kamer inmiddels al verlaten 😀

opruimen

Met onze katten gaat het nog steeds goed, lief en vooral plakkerig bij tijd en wijle! Ze liggen erg graag op mij te slapen nog steeds, zeker bij middagdutjes. Maar ook als ik eigenlijk wil breien en dan vooral even je tong uitsteken 😉 Boeven zijn het ook, want mijn blocking-mat wordt elke keer weer door Binx uit de kast getrokken om op te kauwen 🙁

poesjes

Op wol gebied lekker bezig met sokken breien! De sokken links onder zijn klaar en zijn gisteren aan een vriendin gegeven als verjaardagscadeau! Ze was er heel blij mee en ze pasten perfect. Altijd maar weer de vraag of dat lukt…

De gele sokken zijn de volgende die klaar moeten, voor mezelf dit keer 🙂 Hier zat ik te breien bij de speeltuin waar een vriendin met haar 1,5 jaar oude zoontje even speelde na een gezellige lunch. Ik mocht op de tassen en buggy letten. Ook ga ik aan de slag met mijn sockyarn blanket tijdens de Sockblanket madness op Instagram! En de mooie projecttasjes die je ziet, is van Mina Makes van the knitting expat podcast. We deden een swap, zij wol van mij, ik projecttastjes. Ik ben er zo blij mee!

wol

Dat was het voor deze week, volgende keer ook weer foto’s van de tuin en misschien ook wel weer van lekker eten 🙂 Voor nu ga ik eerst maar eens genieten van de paar vrije uren in dit drukke weekend door mijn gele sokken af te maken!

XoXo,

Carolien