Colourful Creativity Blog

Blue monday

Blue monday vandaag, ik heb er weinig van gemerkt. Mijn humeur is momenteel erg wisselend, het afvallen gaat minder goed. Door de stress ging het heel gemakkelijk, maar nu de stress weg is en de feestdagen het ritme gebroken hebben sta ik al een poosje stil. Ik besefte mij vandaag dat ik terug viel in oude patronen en die ga ik dus nu weer doorbreken. Ik heb nog geen grote misstap gemaakt… dus er is nog geen man over boord eigenlijk. Ik moet mijn gevoelens gewoon uiten ipv wegeten en de gevoelens komen momenteel erg hard aan. De verwerking van de afgelopen maanden komt nu pas los, nu de rust in huis is weergekeerd… Dat besef ik mij nu, dat zal tijd nodig hebben. Ik ben me vandaag dus maar gaan afleiden met wat klusjes van mijn todo-lijst. BTW-aangifte, mailtjes sturen, foto’s van mijn camera halen en bewerken… En tijdens het mailen zag ik dus deze prachtige zonsondergang. De kleine dingen kunnen de dag goed maken, dus ik ben snel naar boven gerend om vanaf mijn atelier een mooie foto te maken ervan 🙂

Blue monday today and I must say I didn’t really noticed it. My mood is currently pretty variable, the weightloss is not going too great. Because of all the stress we’ve had it was quite easy, but now the stess is gone and the holidays have broken all my rythm I’m not losing any weight. I realized today that I’m getting back into my old patterns and I have to break them again. I didn’t have any big failures… so there’s nothing really wrong yet. I just have to express my feelings instead of eating them again, but the feelings I have a pretty hard. Everything that happened the past months is coming out now, now that everything is getting back to normal… That I do realize now, and it will take some time. So I decided to distract myself with some chores on the todo-list. Taxes, sending e-mails, getting pictures from my camera and edit them… during the e-mailing I noticed we were having a beautiful sunset. Those small things can make a day, so I ran upstairs to my studio to take a nice picture 🙂

En bij het foto’s bewerken heb ik dus even een overzichtje gemaakt van een week lang a granny a day 🙂 Ik had op mijn blog tenslotte al een week niets laten zien. Op Twitter had ik wel even foto’s laten zien tussendoor, maar foto’s met een telefoon of tablet zijn toch altijd wat minder mooi en duidelijk. Dus voor wie deze Blue monday nog niet vrolijk is, een rijtje met vrolijk gekleurde hexagons 🙂

And with editting the pictures I made an overview of my week with a granny a day 🙂 I hadn’t shown it on my blog for a week so it was time for that. On Twitter I did put some pictures, but pictures made with a phone or tablet are not that pretty and clear. So for those who are not that happy yet on this Blue monday, a nice and colourful overview of my hexagons to cheer you up 🙂

__