Colourful Creativity Blog

Bead soup blog party 4

Ja, afgelopen week was het zover, de postbode bracht mijn pakketje met de kralen uit Hongarije voor de bead soup blog party! Ági heeft echt super haar best gedaan en qua kleuren is het helemaal mijn smaak! De kralen zijn van polymeerklei gemaakt en gecombineerd met prachtige kralen, ik ben er heel erg blij mee. Het schaaltje met de kralen erin staat naast de bank op tafel, zodat ik er steeds naar kan kijken om te bedenken wat ik ermee zal maken…

Yes, last week the mailman brought my package with beads from Hungary for the bead soup blog party! Ági really did a great job, it totally is my kind of colours! The beads are made with polymerclay and combined with beautiful beads. I’m really happy with it. The bowl with the beas is next to my couch on the table, so I can look at it all the time and think what I can make with it…

En ik zit nu echt heel erg in spanning of zij mijn kralen ook wel heeft ontvangen en of ze ze ook mooi zal vinden… Even afwachten nog, want op haar blog heb ik nog niets gelezen…

And now I’m a bit anxious if she already has my beads and if she likes them… I guess I have to wait a little, since I haven’t seen anything on her blog