Colourful Creativity Blog

Heerlijke zondag/Lovely Sunday

Gisteren hebben we hier een heerlijke luie zondag gehouden, beiden waren we niet topfit met pijntjes her en der en dus besloten wij dat de zondag heerlijk in huis werd doorgebracht. Het was toch veel te koud buiten… Dus heerlijk op de bank zitten haken, mijn granny a day hexagondeken is inmiddels al ruim een maand groot en nog steeds helemaal bij. Ik maak niet meer elke dag een foto, omdat ik het nog wel eens vergeet en omdat het ‘s avonds dan te donker is, maar gisteren met het mooie zonnetje kon ik er wel even een mooie foto van maken. Dit is de stand van dag 35, het gat heb ik ‘s avonds opgevuld met hexagon nummer 36 🙂

Yesterday we spent  a very nice lazy sunday, we both weren’t feeling well with little aches and pains here and there so we decided to stay indoors this sunday. It was also way too cold outside… So I spent the day crocheting on the couch, my granny a day hexagon is meanwhile more than a month and I’m still there doing it every (other) day. I’m not making photos every day, since I tend to forget and because it’s too dark in the evening, but yesterday with the beautiful sun I could make a nice photo. This the result after 35 days, the hole I fixed yesterday evening with hexagon #36 🙂

Vanaf de bank kan ik heerlijk genieten van het uitzicht op een bos prachtige tulpen, daar ben ik echt dol op in dit seizoen!

I love to enjoy my view from the couch with these lovely tulips, I really love them in this season!

En als je dan bedenkt dat je zin hebt in koekjes op zo’n heerlijke zondag, dan ga je die toch gewoon bakken?! Zo gezegd zo gedaan, dus deze heerlijk havermoutkoekjes met abrikoos hebben we heerlijk samen opgegeten bij een pot thee (of twee). Het recept komt van mijn favoriete blog: Attic24

_And when you feel like eating cookies on such a lovely sunday, that you just bake some! So I did, and we had these lovely oatmeal cookies with abricot together with a big pot of tea (or two). The recipe is from my favourite blog: Attic24

_

__