Colourful Creativity Blog

Bead soup blog party 5

Gisteren kreeg ik een berichtje uit Hongarije dat mijn kralen waren aangekomen bij Ági en dat ze enorm in de smaak waren gevallen, wat een opluchting!!! Ze heeft er hele mooie foto’s van gemaakt en op haar blog gezet en ontzettend leuk detail is dus dat ze dol is op Turkse kralen van het boze oog. Ik stuurde haar dus cobaltblauwe kralen met een focal met stippen alsof het ogen waren… Een last minute wijziging, want ik wilde eerst een chakrabal sturen. Duidelijk dat dit toch de betere keuze was en mijn zenuwen nergens voor nodig…

Yesterday I got a message from Hungary that my beads arrived at Ági’s and that she loved them, so I’m so relieved!!! She made some pretty photos of them and put them on her blog. A very nice detail is that she loves Turkish beads with the evil eye. I sent her cobalt blue beads with one focal with dots like eyes… A last minute change, since I wanted to send a chakra ball. Clearly this was the better option and my nervousness was not necessary…

Dit is wat ik opgestuurd heb, voor meer foto’s kijk op Ági’s blog / This is what I sent, for more photos look at Ági’s blog

Foto van Ági´s blog / Photo taken from Ági´s blog