Colourful Creativity Blog

Ringen/Rings

Afgelopen week heb ik mijn ringtops eens gefotografeerd. Ik heb de edelstaalringen van Sunset Boulevard en die bevallen mij erg goed, maar als je ze in de kast laat liggen en niet laat zien, is dat wel heel erg zonde! Dus nu maar eens foto’s gemaakt 🙂

Qua haakwerk heb ik weinig te showen, de granny a day ligt al een weekje stil, omdat ik heel druk bezig ben met kraamcadeautjes voor vriendinnen. Wat ik klaar heb kan ik nog niet laten zien, want ja dan is de verrassing eraf. Sommige dingen zijn ook al ingepakt en niet gefotografeerd, hopelijk komt dat goed als de babies er eenmaal zijn…

Last week I made some photos of my ringtops. I’ve got the steel rings from Sunset Boulevard and I love them, but if you leave them in the cupboard and never show them is quite a shame! So here are some photos 🙂

I don’t have any crochet work to show, my granny a day is already put aside for a week, because I’m so busy with maternity gifts for my friends. What I’ve already finished, I can’t show yet, since that would ruin the surprise of course. Some things have also been already gift wrapped without taking a photo, so I hope that will be done after the babies are born…