Colourful Creativity Blog

Granny update #53

Dag 53 van mijn granny a day project. Ik loop er nog 7__ achter, omdat de babydekentjes even voorrang kregen. Ik zal deze laten zien als de babies geboren zijn, zodat ik de kadootjes niet verpest. Maar aangezien ik er wel al een aantal hexagons bijgemaakt heb, was het wel tijd om hem weer eens te showen 🙂 De foto is gemaakt met mijn tablet, met een appje dat bewerkingen doet wat ik eens wilde uitproberen. Volgende keer weer een “gewone” foto.

Day 53 with my granny a day project. _I’m still behind 7 days, because the babyblankets had to be finished first. I’ll show them when the babies are born, so I won’t spoil the presents. And since my hexagonblanket did grew a bit since last time, it was time to show again 🙂 I took the photo with my tablet, with an app that gives special effects which I wanted to try. Next time I’ll make a “normal” photo again.

_