Colourful Creativity Blog

Etsy

Al een hele tijd wil ik mijn spulletjes via een webshopje gaan verkopen, maar ja, het kost zo veel werk, het is duur, kost tijd, moeite, mijn foto’s zijn niet mooi genoeg, wie wil het nou kopen… etc. enz. Je begrijpt het, ik heb zoveel beren op de weg gezet dat de webshop ver ver weggezakt was op de prioriteitenlijst. Maar tijdens de ladiesnight kreeg ik zoveel vragen of ik een webshop had, dat ik besloot de beren aan de kant van de weg te zetten en een etsy winkeltje te openen. Daarnaast vulde ik mijn Twinkelstyle met nieuwe producten.

For quite some time I wanted to open a webshop to sell my things, but I costs so much work, it’s expensive, takes time, effort, my photos aren’t good enough, who would want to buy my things… etc. etc. You get the picture, I thought of all the bad things and dropt the idea of a webshop to the bottom of my priority list. But during the ladiesnight last week I got so many questions if I had a webshop, that I decided to open an etsy shop this week. And to add some new things to my Twinkelstyle.

De eerste producten staan er inmiddels al, gehaakte bloemonderzetters en een aantal chunks geschikt voor drukkerarmbanden van o.a. Noosa-Amsterdam. Er zullen nog meer chunks volgen en uiteraard ook kralen!

The first products are already online, crochet flower coasters and some chunks that fit the bracelets like the ones from Noosa-Amsterdam. There will be more chunks and of course beads too!