Colourful Creativity Blog

De Nijestichting, Marlevi en Moonsafari Beads

Iedereen die hier regelmatig leest weet dat we een zware periode achter ons hebben. In die tijd kwam ik via via uit bij de Nijestichting, een stichting voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Ik heb dit toen onthouden omdat ik dacht dat het misschien wat zou zijn voor manlief. Nou had hij geen behoefte en is er wel klaar mee… maar ik daarentegen. Dus afgelopen maandag heb ik, na lang twijfelen, de stoute schoenen aangetrokken en heb ik eens een mail gestuurd. Ik kreeg vrij snel een reactie met dat ik zeker ook welkom ben en een uitnodiging daarbij voor een heuse verwendag. Na even twijfelen heb ik toch besloten te gaan en ik heb gisteren echt enorm genoten. We kregen een heel erg leuke make-up workshop, getuige het feit dat ik vandaag weer strak in de make-up zit en ik het gisteravond toch echt van mijn gezicht gehaald heb… Ik was al van plan wat meer aandacht aan mezelf te besteden, na het lezen van deze blog: http://www.marlevi.nl/ en dat heb ik dus nu eens opgepakt. Nu nog volhouden… 😉

Verder kregen we een heerlijke stoelmassage, gevolgd door een lekkere lunch. ‘s Middags kregen nog 2 workshops, eerst Yoga/balans en tot slot nog ademtechnieken. Het was echt geweldig, ik heb enorm genoten en kon ook mijn hart een beetje luchten. Het fijne is dat je allemaal in een proces zit en je snapt elkaar allemaal. Sommige kleine dingen herken je en dat geeft weer rust om daar over te kunnen praten. Ik ben zeker van plan om er vaker naar toe te gaan en ook om er met mijn sieraden en kralen nog iets goed voor terug te doen!

Nog even over de blog van Leontine. Zij heeft een heel erg leuke beautyblog, maar is ook bedlegerig. Zij schrijft ook daarover af en toe en dat maakt haar blog voor mij, als niet altijd even fit persoon, heel erg fijn om te lezen. Ze tut zich altijd op, iets wat ik nog wel eens liet sloffen op een mindere dag. Dan trek je ff wat simpels aan en klaar… zij inspireerde mij in ieder geval om meer aandacht aan mezelf te besteden. Heel erg fijn!

Daarnaast nog een gave give-away tip van mijn beadswap maatje Ági van Moonsafari beads. Klik hier om gelijk naar de give-away te gaan, ze maakt zulke mooie dingen! Dat wil iedereen wel winnen volgens mij 🙂

Goed, een geheel Nederlandstalige blog dit keer… sorry buitenlandse lezers. Aangezien ik hier op de blog bijna nooit reacties krijg en Google Friendconnect niet meer werkt onder WordPress, weet ik niet wie nog meelezen. Dus bij deze een oproepje om op de blog zelf reacties achter te laten, want dat vind ik heel erg leuk! Dan heb ik tenminste het idee dat ik het ergens voor doe, want soms twijfel ik wel eens of ik de blog niet gewoon zal sluiten…

Fijne pinksteren!