Colourful Creativity Blog

Wertheim 2012

Even een kleine stilte hier, maar met goede reden, wij waren aan het genieten van een welverdiende vakantie 🙂

Onderdeel van deze vakantie was ook een bezoekje aan het glassymposium in Wertheim, net als 2 jaar geleden. Een ontzettend gezellige bijeenkomst met alles voor de glaskralenmaker! Het was ontzettend gezellig, en ik heb me zowaar aardig beheerst qua inkopen!

Wertheim zelf is ook een geweldig leuk stadje, het ligt aan het water en is heel erg mooi en oud!

Wertheim

Het symposium zelf is in het raadshuis, een prachtig oud en sfeervol gebouw. En de kralenexpositie was weer geweldig. Ik heb me staan verlekkeren bij de grote discs van Anita Schwegler-Juen. Ik ben groot fan van haar kralen en hoop ooit een workshop bij haar te kunnen volgen nog.

Anita Schwegler-Juen

Ook bekenden waren aanwezig, zoals Melanie Mörtel en Carla diFrancesco met hun prachtige kralen.

Melanie Moertel

Carlee

In de B&B waar wij verbleven waren nog meer kralenmaaksters dit keer en ik heb daardoor heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen. ‘s Avonds nog gezellig gemaakt met sekt en pizza en vooral veel kletsen over kralen en elkaar kralen bekijken. Het was echt een geweldig begin van onze vakantie. En ik hoop dat we over 2 jaar weer naar Wertheim kunnen, want het voelt wel als een leuke traditie 🙂