Colourful Creativity Blog

Chunks, chunks, chunks

De afgelopen tijd ben ik heel druk bezig geweest met chunks maken. 16 september sta ik op de kunstmarkt in Delden en ik wil natuurlijk wel genoeg voorraad hebben. Ook kralen en sieraden neem ik mee uiteraard. Ik sta samen met S-kwadraat kleur- en stylingadvies op de kunstmarkt dus je kunt een kleurrijke kraam verwachten 🙂

De kunstmarkt in Delden is begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Wij staan aan de Langestraat, ik weet niet precies waar, maar dat is aan de hoofdstraat, dus we zijn vast goed te vinden! Buiten de kunstmarkt is er nog veel meer te doen, boekenmarkt en een straatfestival. Dus hopelijk zie ik je daar!

Ook is er op 16 september Twente beweegt, een evenement voor de Nije stichting, waar ik al eerder over schreef. Ik heb hier ook chunks voor gemaakt, de zogenaamde Nijechunks. Een heel bord vol heb ik gemaakt en ze zullen verkocht worden tijdens het evenement. De opbrengst gaat naar de Nije stichting voor het Nijehuis, een inloophuis voor (ex)-kankerpatienten en hun naasten.