Colourful Creativity Blog

Nieuw…/New…

Nieuw jaar, nieuwe look voor de blog met mijn nieuwe logo!

Na een hele lange stilte, waarin ik vooral veel ziekig ben geweest en weinig heb kunnen doen van wat ik wilde en waarin heb ik mij bezonnen heb op het voortbestaan van mijn blog, heb ik besloten de blog een frisse look te geven. Mijn nieuwe logo was vlak voor kerst klaar en ik ben er heel blij mee. Het is gemaakt door Miss Polkadot en ze maakt echt geweldig leuke creatieve ontwerpen! Voor de liefhebber, dit is haar website: http://www.misspolkadotdesigns.nl/ 🙂

_New year, new look for my blog with my new logo!

After a long, long blog silence, where I’ve been ill most of the time and didn’t get to do anything of what I wanted and where I thought a lot about continuing my blog or not, I decided to give it a make over with a fresh new look. My new logo got finished just before Christmas and I’m really happy with it! It has been made by Miss Polkadot and she really makes great creative designs! For anyone who is interested, this is her website: http://www.misspolkadotdesigns.nl/en/_

LOGO klein

Naast de nieuwe look zullen er ook nieuwe onderwerpen komen het komende jaar. In ieder geval één leuke categorie die ik ga toevoegen is poezen! Want wij zijn het jaar goed begonnen met het uitzoeken van 2 kittens! Hieronder alvast de eerste twee vertederende foto’s 🙂

Besides the new look there will be new subjects next year. At least one very fun category I’m going to add which is cats! Since we’ve started the year very good, with picking 2 cute little kittens! Below already two very cute photo’s 🙂

Sleeping

Cuddling

Overduidelijk een veel betere start dan afgelopen jaar 🙂 We kijken al erg uit naar onze kleine knuffels, maar moeten nog even geduld hebben. Pas over ongeveer 7 weken mogen we ze ophalen. Die tijd hebben we ook nog wel nodig, aangezien we de logeerkamer willen inrichten voor ze als kattenkamer en de rest van het huis ook nog enigszins ge-catproofd moet worden 🙂

_

Clearly a much better start of the year than last year 🙂 We’re already looking forward to our little kitties, but we have to have a little patience. In about 7 weeks we can pick them up. But we’ll need that time, since we’re going to change the guest room into their room, so they will have a nice cat chamber and also the rest of the house needs some cat proofing 😉_

XoXo,

Carolien