Colourful Creativity Blog

Weer een kussen / Another cushion

kussen2

Weer een kussen! Eindelijk kan ik hem showen op de blog, want hij lag al een tijdje klaar in de kast. En daar bleef hij liggen, terwijl hij mee moest naar Den Haag! Domdomdom, helemaal vergeten en we kwamen er in Den Haag pas achter, daar sta je dan dus met lege handen en zonder verjaardagscadeau voor mijn lieve jarige schoonmoeder. Gelukkig hielp tante post een handje en kwam het cadeautje deze week alsnog aan in Almere. Ik maakte het kussen met een traditionele granny square aan 1 kant en aan de andere kant een African flower square. Het garen dat ik gebruikte is Populair Perlé van Beijer.

kussen1

Another cushion! Finally I can show it off on my blog, since it has been ready in the cupboard for quite some time. And it stayed there even longer, even though it had to come with us to the Hague! So stupid, we totally forgot it and discovered our boo-boo in the Hague, so there we were, empty handed and without birthday present for my sweet mother in law. Luckily the post helped out and the present arrived in Almere this week. I made the cushion with a traditional granny square on one side and African flower squares on the other side. The yarn I used is Beijer Populair Perlé.

kussen3

Ik hoop dat de kleuren bij de caravan passen, want daar is het kussen voor bedoeld, om mee te gaan op vakantie 🙂

I really hope the colours do match the caravan, since that was the idea for the cushion, to go on vacation 🙂

XoXo,

Carolien