Colourful Creativity Blog

Een weekje zonder/a week without

Leiaenbinxweek18

Allereerst heel erg bedankt voor de lieve reacties op de blog van vorige week, zowel online als offline 🙂 Ik ben van mening dat openheid nou eenmaal meer biedt dan het onder het tapijt vegen…

Deze zondag geen mijn week in foto’s, want Binx is ziek en eist al mijn aandacht op. Hij ligt bijna de hele dag op me te slapen, want dat is de veiligste plek. Hij heeft namelijk een middenoor ontsteking en is zijn coordinatie kwijt. Hij zwalkt als een dronken kat en houdt zijn koppie helemaal scheef. Heel zielig! Gelukkig gaat het al beter, vrijdag toen ik thuiskwam van 2 heerlijke dagen Orvelte was dat wel anders. Over Orvelte komt nog een eigen blogpost, zo snel mogelijk, maar de komende dagen zijn druk dus ik hoop dat ik het ertussen kan proppen. Maar goed Binx dus, ons zorgenkatje, gelukkig drinkt hij wel weer zelf water ipv verplicht uit spuitjes wat hij niet wilde. Maar zielig blijft het, we hopen dat we hem met veel knuffels en vertroetelen, antibiotica en pijnstillers snel weer gezond hebben.

_First I want to thank you for the sweet comments on last weeks blog, online as well as offline 🙂 I think it’s better to talk about it and not to stay silent…

This Sunday not my week in photos, since Binx is ill and wants all my attention. He’s sleeping on my lap or tummy almost all day, since it’s the safest place. He has an ear infection and lost his balance. He looks like he’s drunk when walking and having his head all tilted sideways. It looks really piteous! So I’m very happy he’s doing better already, Friday as I came home from 2 wonderful days Orvelte it looked quite different. About Orvelte I will write a blogpost, as soon as possible, but the next days are really busy so I hope I can squeeze it in. But back about Binx, our little bit of worrying, we’re happy that he drinks water again by himself, instead of making him drink by a syringe, which he didn’t like. But it’s still piteous, we hope we can making him better soon with lots of hugs and cuddles, antibiotics and pain killers._

XoXo,

Carolien