Colourful Creativity Blog

Week 22

Een “rustige” week wat betreft uitstapjes en dingen doen, althans, daar lijkt het op. Allereerst een filmpje van Binx, de schat lag te dromen op schoot. Echt te lief!

kitties

We waren dus vooral erg druk met de kittens, Binx nog steeds 2x per dag een pil en Leia is afgelopen woensdag gesteriliseerd, dus 1 maal daags medicijnen. Ze kwam terug met een mooi rompertje, maar goed echt leuk is dat natuurlijk niet. Dus continu opletten dat ze niet eraan trekt en plukt. Inmiddels zitten er al flink wat gaten in dus… Ook is ze extreem knuffelig en kom je dus bijna nergens aan toe, omdat er een kat aan je vast geplakt zit. Heel gezellig, maar soms… Morgen op controle, hopelijk goed nieuws daar en mag het rompertje weer uit. Binx heeft inmiddels buiten ontdekt, en probeert af en toe te ontsnappen. Tijd dus om binnenkort te beginnen aan de buitenren!

post

De postbode bracht weer leuke dingen, moertjes als sample om te kijken of ze werken als ringtops. Het lijkt dat dat prima gaat inderdaad en dat ik ze als het goed gaat allemaal binnenkort kan verkopen 🙂 Ook kreeg ik een bestelling glitter pompons binnen en de Beautybox, ter vergelijking met de glossybox had ik hem besteld en ik moet zeggen dat ik deze leuker vind. Ook kreeg ik een boek binnen, heel erg leuk ingepakt en precies op het moment dat ik net even koffie ging drinken. Perfecte timing! Het was een haakboek en ik kan me nu al verheugen op mijn andere boek, tegelijk verstuurd, maar natuurlijk niet tegelijk bezorgd…

creatief

Creatief was ik deze week vooral in de keuken, zoals je hieronder kunt zien 🙂 Dinsdag liep ik na het werk nog even de stad in, ik zag bij de hobbywinkel een leuk plakaat hangen, Kittens breien voor het goede doel. Er is ook een haakpatroon voor en ik wil me er toch eens in verdiepen. Hier vind je alle informatie: http://www.knitten.nl Verder haakte ik nog wel de voorkant van mijn eigen blooming flower cushion af en begon met de achterkant. En ik maakte nog wat chunks en krala’s voor de Ladies Night van a.s. woensdag (5 juni) bij Holland Casino Enschede. Hier kun je het programma vinden, kom je ook?! Neem gerust je vriendinnen mee voor een gezellig avond uit!

eten

Het eten was af en toe erg experimenteel, maar gelukkig allemaal zeer geslaagd! Ik denk dat er de komende tijd nog wel wat receptjes online gaan komen 🙂 Maar eerst de foto linksboven, het was dinsdag prachtig weer, dus ik liep niet alleen de stad in. Ik pakte een terrasje met Viv en daarna namen we het er nog even van bij van der Poel! Ik nam de Dutch & Fudge, nomnomnom! Ik probeerde deze week eens iets anders met asperges, gegratineerde asperges naar het recept van Oh my Foodness werd het. Echt super lekker en simpel! Binnenkort meer, incl. meer foto’s. Bij de Tupperware spullen zat een nieuw speeltje, om te testen en ik werd uitgedaagd een simpel recept te maken ervoor. Dus… ik nam bladerdeeg en een kant en klaar blikje kippenragout. Even rondje stansen, vullen en dichtklappen. Even in de oven en klaar is Carolien 🙂 Heerlijk avondeten zo met een lekkere salade. En dan nog even lekker, aardappels, groente en vis! Manlief is niet meer zo anti-vis dus daar maken we maar even een uitdaging van. Kabeljauw uitgeprobeerd, ja hoor lekker lekker!

sushi

En nog meer vis dit weekend, sushi-time! Jammie jammie weer en ook hier weer experimenteel van wat zalm een spicy zalm salade gemaakt voor in een rol. En ik testte mijn nieuwe sushi-set van Tupperware uit. Ook een genot, want de dunne rollen komen er nu keer op keer perfect uit. Echt super! En mooi nigiri’s ook.

Kortom weer een volle week zo, op naar een drukke nieuwe week!

XoXo,

Carolien

PS. Sorry no English this time, already so late that I have to get to bed. Early appointment tomorrow… If anyone wants a translation, please let me know, I can add it tomorrow probably!