Colourful Creativity Blog

Week 24

2013-06-10 15.09.56

Ik begon de week met het trekken van een inzichtkaart. Ik maakte er een foto van zelfs, zodat ik hem steeds terugzag in mijn telefoon. Altijd fijn als reminder 🙂

Het was een week vol verrassingen en uitdagingen, dus de week was weer zo om…

_I started the week with a card. I even made a photo of it, so I could see it again and again on my phone. Always nice to have a reminder 🙂

It was a week with lots of challenges and surprises, so the week was over in a flash…_

kralen

Ik zat flink vaak achter de brander, maandag was 1 van de branders verhuurd, dus ik zat gezellig samen te branden. Ik maakte als test een bling bling ringtop, linksboven. Dinsdag gaf ik een workshop, deze dame maakte grotere kralen dan ik gewend ben bij een beginnersworkshop, ook wel eens leuk om te zien! En vrijdag kroop ik zelf weer achter de brander en tot mijn verrassing zat ik hier bijna de halve dag ipv een uurtje of twee maximaal. Ik maakte meer bling bling rintops en ook kralen met as erin van mijn opa. Over beide later deze week een uitgebreider bericht 🙂

I had a lot of torchtime, Monday one of my torches was rented, so I also took that time to torch. I tested if I could make a bling bling ringtop, in the corner on the top left. Tuesday I gave a course, the lady made bigger beads than I’m used to at a beginner course, but that is nice to see once in a while! And on Friday I had the whole day for myself and to my own surprise I torched almost half a day instead of only one or two hours. I made more bling bling ringtops and also beads with ashes from my grandfather. Both will be in separate blogs later this week 🙂

kittens

De katten hebben deze week een aparte week, ze zijn aan het puberen. Het ene moment willen ze ons niet kennen en lopen ze luid miauwend rond, dat wij ons afvragen wat ze nou willen. Het volgende moment zijn ze niet van ons af te slaan, knuffelen ze ons helemaal plat en kun je met goed fatsoen niet meer opstaan… Komische momenten genoeg weer, in de doos op de uitkijk was wel weer een “ik plas bijna in mijn broek van het lachen”-momentje 😉

The cats have a weird week. They really are annoying from puberty from time to time. One moment they don’t want to know us and walk around protesting loudly, so we really don’t know what they want. Next moment they are glued to us, cuddling and you can’t even get up from the couch… Also a lot of funny moments of course, like the getting in the box to be on the lookout, I almost peed my pants at that moment 😉

eten

Lekker gezond ontbijt, lekkere smoothies, pizza, asperges, gegrilde groenten uit de oven… jammie jammie. En de culinaire uitspattingen deze week, drop pudding van Nigella Lawson, heel verrassend, echt een aanrader! En rabarber muffins, ook errug lekker! Getuige het feit dat we 12 muffins in 2 dagen opgesnoept hebben met z’n tweetjes 😡

_

A nice healthy breakfast, nice smoothies, pizza, asparagus, grilled veggies from the oven… yum yum. And for the culinary experiments this week, liquorice pudding from Nigella Lawson, very surprising, but really something you should try! And rhubarb muffins, also very yummie! Since we ate 12 in 2 days with only the two of us… 😡_

pinksky

En dan tot slot nog een foto die ik moest showen. De lucht vanavond, prachtig toch?!

And then a photo I had to show. The sky tonight, isn’t it beautiful?!

XoXo,

Carolien