Colourful Creativity Blog

Week 27

bloemen

Een weekje vakantie voor ons. Dus stiekem een hele drukke week. Al die dingen die we zo enorm uitgesteld hadden en we nu dus in 1 week moesten proppen… veel hebben we kunnen afstrepen, bezoekje aan Almere (de laatste keer!), winkelen voor kleding en allerlei andere dingen, stuk graven in de tuin, huis poetsen, maar bovenal samen zijn en relaxen. Want oh oh oh wat waren we moe. Helaas ben ik dat nog steeds, maar we hebben wel een leuke week gehad. Ik plak er lekker nog even een dagje aan vast. En met het mooie weer denk ik eigenlijk gewoon nog een weekje, minus de woensdag kantoordag 🙂

foodz

Er werd lekker gegeten en gedronken deze week, pasta a la norma, meloensalade, water met smaakje, watermeloen salade met munt en peterselie uit eigen tuin en feta, een koffie met muffin bij Intratuin als pauze tussen het harde shoppen door 😉 Maar ook leftover lunch met bananen smoothie en tosti, port met een kaasplank, nog meer meloen, sushi en de aardbeitjes uit eigen tuin.

katteninkopen

Veel inkopen, stof, studs, een oppottafel en bloempotten, nieuwe stof voor wikkeljurken, voer- en waterunits voor de katten, glitterballetjes! En als rustpuntje een Mollie Makes en lekkere pickwick thee. De MM viel helaas tegen, maar goed, je kunt niet alles hebben. Ik heb wel sinds lange tijd weer eens een tijdschrift gelezen van a to z! En tussendoor uiteraard veel kattenkwaad 😉 Ze gingen mee naar Almere, Leia was minder amused van de auto, Binx de ervaren wereldreiziger is het al gewend, ploft neer en slaapt de hele weg. Leia heeft de hele weg gemiauwd en geprobeerd bij Robbert op schoot te komen terwijl die aan het rijden was. Natuurlijk was het ook wel gezellig in de auto, een verhaal op zich uit het dagboek van een poezenmoeder, zo’n ik plas bijna in mijn broek momentje weer, die moet nog even verteld worden natuurlijk: Binx lag op de hoedenplank in de auto en een fijne aso-bak met stereotype petjes erin rijdt langs, 3 petjes sterk zitten achterstevoren in de auto met volle vertedering en verbazing te kijken naar onze knapperd… en momentje 2 was een haasje over bij stoplichten op een 80 weg met idem dito stereotype petjes in een dikke BMW, die zelfs naast ons kwamen rijden toen het 2-baans werd en mij vragend gebaarde “wat is het???”… echt ik kwam niet meer bij! 🙂 Ook hebben ze buiten gelopen in het gras in Almere en in onze eigen tuin, wel aan een tuigje hoor, niet zo los. Binx is dol op water is gebleken, gaat overal gewoon met z’n poten in, Leia vindt het allemaal maar niets, ook buiten zijn niet zo… Bijzonder hoe broer en zus zo kunnen verschillen 🙂

looks

En dan nog wat extra shop foto’s namelijk nieuwe kleren 🙂 Blauwe top en groene rok Ên de bruine sandalen, allemaal nieuw. Evenals het rode jurkje speciaal vandaag gedragen op Dress Best day van de Mooie Grote vrouwen Facebook pagina 🙂 Geweldig initiatief en een ontzettend leuke pagina’s met positieve tips voor de grotere vrouw. Ik lakte mijn nagels ook rood, iets wat ik toch nog lastig vind. Mijn oma had dat altijd, dus het voelt zo ouwelijk… Oh en zeker nog het vermelden waard, ik bestelde 2 sweeties, (onder)broekjes met lange pijpjes, maar dan wel leuk! Ipv wielrennersbroekjes om te voorkomen dat je van die enorm zere benen krijgt onder een rokje of jurkje. Echt ideaal!!! En tig keer leuker en comfortabeler dan een wielrennersbroekje.

Goed, snel naar bed, morgen weer een heerlijke dag voor de boeg, inclusief afspraak met de kapper voor zomerblonde lokjes! 🙂

XoXo,

Carolien