Colourful Creativity Blog

Week 31

Poeh wat een week, wat een warmte! 36 graden ben ik echt niet voor gemaakt, bij 25+ kan ik al niet meer helder denken, dus ik voelde me afgelopen vrijdag echt prutje. Gisteren was het beter, dus kon ik weer dingen doen en had ik geen tijd om te bloggen. Vandaag weer 30+, prima binnenzit-weer en dus tijd om de blog te schrijven 🙂

Het was weer een volle week afgelopen week, dus genoeg foto’s!

topruimers

We beginnen met een nieuw “projectje”, de #topruimers, een aantal dames op Twitter die de maand augustus gaan gebruiken om hun huis te “ontrommelen”. Kortom, opruimen, declutteren, schoonmaken, weggooien, weggeven, verkopen… Leontine van Marlevi.nl schreef er ook al over: http://www.marlevi.nl/?p=13707 Ik zal niet alles hier laten zien, maar via Twitter motiveren we elkaar met onze voor en na foto’s. Heel erg leuk dus! Ik ruimde de salontafel op en de eettafel, die eerst erger moest worden voor het beter werd. De postbakjes kreeg ik dinsdag van Birgit, zij ruimt ook op en ik was er blij mee. En zij werd blij van dingen die ik opruimde, namelijk broeken en dvd’s. En als kroon op het werk zette ik lekker bloemen op de tafels. Uit eigen tuin! 🙂

posteninkopen

Met Birgit wandelde ik gezellig ff langs de straat, de Action, Hema en ijssalon werden bezocht. Uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis… de gele bloemenkan keek me al weken aan bij de Hema en nu was íe dus voor de helft van het geld! Net als de gele bloempotten. Oh ik was zo blij en de Annabelle heb ik er dus gelijk ingezet, zoals je hierboven zag. Geweldig toch zo op tafel!? De toblerone is voor een chocolademousse zonder ei, nog niet geprobeerd, maar dat komt nog wel een keer. Die chocola loopt hier niet weg gelukkig. Nog wat leuke nagellakjes en snelhechters kwamen ook mee en reinigingsdoekjes met kokos! Ik ben dol op de geur van kokos dus kon ze niet laten liggen 🙂

Op kantoor was het warm, dus ik was blij met mijn usb-ventilator 🙂 Na het werk liep ik ff de stad in en kocht dit boekje over opruimen en organiseren. Erg handig met mijn voornemens en ik ging voor het eerst binnen bij Prijsmepper. Zo puinhoop en drukte! Maar wel Dylon verf voor 4 euro!!! Normaal betaal ik meer dan het dubbele. Ook nog wat balletjes voor de katten en notitieboekjes, altijd handig, zeker met de flylady journal die ik wil maken 🙂

Thuis lag er leuke post! Zelfgeknutseld en een ontzettend lieve kaart en een Chinees geluksmuntje. Echt zo lief!!! Ook de lettertang kwam deze week per post. Kan ik al mijn dozen labelen ipv altijd de hele rij te moeten openen. En mijn telefoonhoesje! Nu is de oude telefoon van manlief echt van mij 🙂 En bij het opruimen van de salontafel ook de lades gedaan, ik vroeg me af of ik veel haaknaalden had. Gelukkig niet, zo bleek bij navraag op Twitter 😉 Ik heb er wel een paar uitgevist die naar iemand anders gaan die net begonnen is met haken.

overig

De katten zijn met de warmte nog steeds knuffelig en ze liggen maar wat graag in de zon. ‘s Morgens op de mat bij de voordeur is wel een favoriet plekje. En in onze nek of op onze schouders… en nieuwsgierig als de pest, ook met de afwas of tijdens het koken 🙂

In het kader van opruimen hebben we een paar dozen van zolder gehaald, champagneglazen, verhuiskit met borden, bekers bestek e.d., koffiezetapparaat, waterkoker… want mijn schoonouders kregen de sleutel van hun nieuwe huis! Daar moest op gedronken worden! En als je dat uitzicht ziet word je toch jaloers?! Alsof je in Frankrijk zit ipv in Nederland. Ze zitten op de grens van Nederland en Duitsland, de mais die je ziet is Duitsland en tussen dat en hun tuin zit nog een beek. Op 5 minuten fietsen van ons af! Dat is heel wat anders dan Almere 🙂

Om te vieren gingen we samen naar de pizzeria waar ik mijn favoriete pizza nam en gisteren aten we lekker buiten in de tuin. Eerst een biertje met een knabbeltje en daarna lekker een salade nicoise met een stokbroodje.

looks

Een warme week, met zomerse looks dus. Vooral naturel look, met mascara en wenkbrauwpotloodje en wat lipstick/gloss. Ik voelde me bijna incognito met mijn zonnehoed en zonnebril, maar met 36 graden toch stiekem wel erg fijn! Ik voelde me helemaal niet fijn die dag, vooral lomp en dik, maar gelukkig vonden anderen dat helemaal niet. Het lag dus echt aan mij. Ik vind dat fijn, want dan kan ik eraan werken 😉 Mijn zomerjurkje kwam ook weer eens uit de kast, ik kocht hem jaren geleden al, maar droeg hem zelden door het aankomen. Nu ben ik genoeg kwijt om hem weer aan te kunnen! Er zit een heel verhaal aan vast, want een shopmiddag met een vriendin werd ruw onderbroken door een telefoontje dat mijn oma gevallen was en haar pols had gebroken. Kortom met jurkje in de tas snel naar het ziekenhuis…

Ook zie je een favoriete combinatie van mij, paars met geel. Heerlijk om op een koele dag weer even te kunnen experimenteren met make-up 🙂

Apenheul

En nog een hoogtepunt afgelopen week, de Apenheul! Gezellig met een vriendin en haar dochtertje gingen we donderdag naar de Apenheul. Het was 30+, maar in het bos goed uit te houden. Eigenlijk heb ik er weinig van gemerkt dat het zo heet was. We hebben een heerlijke dag gehad met heel veel lol, die we afsloten in een pannenkoekenhuis. Jammie jammie!

Komende week belooft iets rustiger te worden… maar goed, dat zien we volgende week wel of dat echt zo is 😉

XoXo,

Carolien