Colourful Creativity Blog

Theeswap juli 2013

Vorige maand deed ik mee met een theeswap. Voor een echte theeleut een ontzettend leuke swap! Via Twitter deed Maaike een oproepje en een aantal andere swappers, waar ik al vaker mee geswapt had, deden ook mee. Alle creativiteit was toegestaan, als je maar 5 soorten thee en van elk smaakje 2.

Omdat ik het zo leuk vond heb ik 2 keer meegedaan, genoeg theesmaakjes hier en ook genoeg leuke knutselspullen om mee te freubelen.

Ik stuurde het volgende op, 2 soorten thee meer, ik kon niet kiezen dus dan maar 2 extraatjes 😉

theeswap_verstuurd

Ik ontving twee hele leuke en verschillende swaps terug. De envelop van Elja was open gegaan en tante Post had de helft zoek gemaakt. Ze was zo lief om mij de missende smaakjes nogmaals toe te sturen!

theeswapelja

De andere kwam van Ingrid. Zij haakte een hanger voor 5 setjes thee en een mooie kaart erbij. Onwijs leuk gedaan!

2013-08-05 11.32.56

Ik vond dit echt een hele leuke swap, weer eens andere creatieve technieken gebruiken en thee uitwisselen is echt heel erg leuk. Even een hele drukke periode door en dan denk ik dat ik wel weer met een leuke swap mee ga doen 🙂

XoXo,

Carolien