Colourful Creativity Blog

Terugblik #1 – Kerst 2013

Aangezien ik zo’n tijd niet geblogd heb, hebben jullie veel gemist natuurlijk! Dus een terugblik op de afgelopen maanden is wel op z’n plek. Ik begin met nog niet eens zo lang geleden, kerst. We vierden kerst dit jaar op eerste kerstdag bij mijn schoonouders, met de héle familie, jawel alle 6 waren we er 😡 We hebben nu eenmaal een kleine familie, Robbert en ik zijn enig kind, dan heb je mijn moeder en mijn schoonouders en mijn lieve oma’tje. Dat is het. Normaal doen we het tussen kerst en oud en nieuw omdat het anders met de kerstdagen zelf zo’n gesjees is, maar ja nu mijn schoonouders hier in het dorp wonen is het een makkie! Dus we zaten gezellig eerste kerstdagen met z’n allen daar.

kerst2013_1

De kerstboom met alle pakjes erom, prachtig geheel toch?! En zo kun je zien hoe de afspraak 1 pakje per persoon vooral genegeerd wordt 😉

kerst2013_2

Mijn schoonmoeder had heerlijk gekookt voor ons en de tafel prachtig gedekt. Zo super!

We zijn heerlijk verwend, ontzettend leuke kadootjes kregen we. Maar wat ik altijd veel leuker vind, is het geven. Ik had veel dingen zelfgemaakt als kadootjes, likeurtjes, bonbons, chocolademelk-lepels, vogelvoerhangers… Zo leuk om te doen allemaal. Hier zal ik een aparte blog aan wijden, want het was zo leuk! Ik stopte het ook de kerstpakketten die ik maakte, waar ik ook nog uitvoerig over moet bloggen natuurlijk 🙂

2013-12-25 21.17.51

We kochten ook wat leuke dingen hoor, vooral in de opruiming bij de Bijenkorf, wijnglazen, geurkaarsen van Yankee Candle… geweldig vond ik het!

En nu keek ik dus vandaag de foto’s terug omdat ik andere foto’s van de camera haalde en wat ben ik dan toch een emomuts. Ik krijg dat warme gevoel gewoon weer helemaal terug. Wat een heerlijk kerst was het, voor het eerst in jaren voor mij een kerst waar ik van genoten heb!

XoXo,

Carolien