Colourful Creativity Blog

Donderdagse dekenupdate – week 3

Via Twitter ken ik flink wat hakende dames en via 1 van hen, Anita Quilt, kwam ik de Donderdagse dekenupdate tegen. Geweldig idee, gezien de hoeveelheid dekens die ik hier heb. Naja dekens, wipjes die deken moeten worden 😉

Ik ging er vanmiddag even mee aan de slag, foto’s maken en ik kwam steeds meer dekens tegen, oeps. Ik doe mee met de Crochet Along zoals je al eerder zag.

cal_update_week3

Ook ben ik bezig met een grote 2-persoonssprei voor op ons bed met effen granny squares, een zgn. Elmersprei.

elmersprei

En ik bezig met babydekentje, er komen weer een aantal jongetjes aan in onze vriendenkring, dus dan moet je aan de slag he?! 🙂

babydeken_week3

Er is sowieso nog 1 deken die niet af is, mijn ripple deken is net te kort… dus ook daar ben ik mee bezig, maar die bewaar ik voor de volgende keer. Misschien niet elke week zo’n update, bij gebrek aan tijd om te haken, maar als ik wat te showen heb, zal ik dat zeker doen!

XoXo,

Carolien