Colourful Creativity Blog

Vakantie 2014 #1 – Noordwijk

Inmiddels ben ik al weer ruim twee weken aan het werk, maar ik had nog een blogje over mijn vakantie beloofd en ik heb nog een paar tips, want we hadden echt een hele leuke vakantie 😀

We hadden een staycation omdat we aan onze tuin wilden werken, maar zijn toch 1 nachtje weggeweest. Naar Noordwijk aan zee, iets wat voor mij eigenlijk altijd als instant vakantie voelt, strand en zee 🙂

IMG_5935

IMG_5946

Noordwijk is echt een leuk dorp, lekker rustig, totaal niet zoals Scheveningen wat ik gewend ben. We hebben echt genoten van een lekkere strandwandeling en van een heerlijke lunch aan het strand bij Bries.

IMG_5927

‘s Avonds hebben we ontzettend lekker gegeten bij Binnen op zee en het was gewoon veel te veel! Wel echt een aanrader dit restaurant, ook lekkere speciaalbieren op de kaart!

IMG_5970

Daarna gingen we naar Katwijk, naar de Theaterhangaar voor de musical Soldaat van Oranje, ook weer zo’n aanrader!

2014-09-10 19.27.40

Ik heb er jaren niets over gehoord, ja dat íe draaide, maar afgelopen jaar hoor ik ineens iedereen erover dat ze er geweest zijn en hoe gaaf het was. Ik had al eens een making of gezien met de bouw van het podium en de draaiende tribune, maar toen was het verhaal nog ver van mijn bed en had ik zoiets van mwah veel te ver weg. Na het lezen van de boeken van mijn opa had ik opeens zoiets van daar moeten we dan toch maar eens naar toe! Daar heb ik absoluut geen spijt van! Wat een geweldig verhaal en zo mooi verteld, gezongen en uitgevoerd! Een hele mooie ervaring met aan het einde dikke tranen door hoe het verhaal verweven werd met het boek van mijn opa. Bombardementen op Berlijn, waarbij ik het verhaal van de andere kant al kende, dat was wel even heel heftig!

De musical was onverwachts lang, we kwamen pas om 23.30 weer buiten, maar dat hebben we geen moment doorgehad.

De dag erna zijn we naar Haarlem geweest. Maar hier zal ik een apart blogje over schrijven, want anders wordt het een megalange blog en duurt het nog langer voordat het online komt 🙂

XoXo,

Carolien