Colourful Creativity Blog

Bloglovin!

Aangezien Google Friend Connect al een tijdje niet meer werkte in WordPress, heb ik die optie uitgezet. Ik was al even op zoek naar een alternatief, maar kon niets vinden. Tot vandaag! Bloglovin, ik gebruikte het zelf al voor een aantal blogs, door wat give aways, maar ben het nu dus zelf ook gaan gebruiken. Je kunt me dus weer volgen, rechts onder de Flickr foto’s staat het knopje!

Since Google Friend connect isn’t working anymore in WordPress, I deleted that option. I was looking for some kind of alternative for quite some time now, but couldn’t find anything. Till today! Bloglovin, I already used it to follow other blogs, because of some nice give aways, but now I’m using it too for my blog. So you can follow me again, on the right just below the Flick photo’s!

bloglovin