Colourful Creativity Blog

Facebook

screenshotfacebook

Al langere tijd geleden maakte ik een Facebook pagina voor Kralalien, maar die vullen naast de website, blog, webshop en Etsy was toch wat veel van het goede… maar na wat keren de vraag te hebben gekregen of ik ook een Facebook pagina heb, heb ik toch maar even wat uurtjes erin gestoken, de pagina mooi gemaakt en live gezet. Binnen een week waren er al meer dan 100 likes! Wat een eer en wat voelt dat leuk!

Ik probeer mijn kralenberichtjes nu via de pagina te laten gaan en niet meer via mijn privé-account. Zo probeer ik de zaken een beetje te splitsen en niet steeds alles dubbelop te moeten plaatsen. Dus mochten jullie benieuwd zijn naar mijn kralen, dan wil ik jullie toch aansporen de Facebook pagina te liken en dan probeer ik zo min mogelijk dubbel te posten 🙂

_A while ago I made a Facebook page for Kralalien, but putting content to it besides my website, blog, webshop and Etsy was a bit much… but after some questions if I had a Facebook page, I did put in the effort and made a the page a little bit prettier and published it. Within a week I already had more than 100 likes! What an honor, and it felt really nice!

I try to put my bead related posts on my page now and not through my private account. That’s how I try to split things up and don’t post anything double. So if you’d like to see my beads, that I’d like to encourage you to like my Facebook page and then I’ll try to not post anything twice 🙂_

XoXo,

Carolien