Colourful Creativity Blog

Week 26

2013-06-30 19.28.36

Een saaie week qua foto’s. Ik heb namelijk nauwelijks foto’s gemaakt. Geen tijd voor is het beste excuus, ik moest namelijk op kantoor werken. Donderdag hadden we een usability test op lokatie en die moest ik woensdag voorbereiden. Maandag en dinsdag deed ik rustig aan, omdat ik erg moe was en mijn energie wilde sparen voor 2 dagen knallen op het werk en dan vrij zijn om bij te komen 🙂

food

Wel kookte ik creatief en vooral proberen zonder pakjes e.d. Het aspergeseizoen is helaas afgelopen, de laatsten zijn op. Ik maakte een Thaise curry met mangosalade en een bananensplit toe en we dronken koffie met een likeurtje ‘s avonds. Manlief was vrijdag naar een bbq en ik at alleen, een simpele wrap en sla. Ik ontdekte dat ik prima zoetzure saus kon maken zonder pakje of potje. Ik kijk graag kookprogramma’s op tv, tot ergernis van manlief, maar als er dan iets heel lekkers op z’n bord ligt, kan hij volgens mij alleen maar blij zijn dat ik dat doe. Zo ook het varkensvlees met zoetzure saus dus, vrijdag op tv gezien, zaterdag al gemaakt. En vandaag (zondag) bakte ik nog wat rabarbermuffins en hadden we sticky chicken van de pan van Pien, erg geslaagd ook!

shoppen

Vrijdag ben ik gaan shoppen, manlief en ik hebben beide aardig wat nodig, we hebben het weer eens uit lopen stellen. Dus ik ging zgn. voorshoppen voor hem en alvast wat dingen shoppen voor mijzelf. Dan hoeven we volgende week tijdens onze vrije dagen niet zo heel veel meer te shoppen. Ik ontdekte een hele leuke winkel in de stad met Yankee Candle producten. Ik kocht een aantal soy wax tarts, echt heerlijke geuren! Ik kocht 2 mooie oogpotloden van Collistar. Ook kocht ik 2 nieuwe nagellakjes bij de Hema, waar ik hopelijk wel mee kan stempelen. En over stempels gesproken, bij de Hema kocht ik ook nog stempeltjes. Ik kon ze niet laten liggen! En zaterdag liep ik nog even door de Action voor een aantal opbergboxen voor mijn nagellak stash. En kwam ook een stempelsetje tegen daar, leuk leuk! Daar zal ik wel een eigen blogje aan wijden deze week 😉

trollbeads

Omdat de test zo goed ging en we nu dus “vakantie” hebben, vond ik dat ik mijn cadeautje uit mocht pakken. Tadaa, de tulp van Trollbeads met het boek. Hij hangt inmiddels aan mijn armband en het boek gaat met z’n doos in de kast. Ik kan er echt uren in bladeren.

post

En waar ik ook uren in kan bladeren is het boekje dat ik kreeg per post, de nieuwe elk verhaal een eigen kraal. Dit deed ik dus ook in de trein naar de usability test 🙂 Ook kwamen mijn gewonnen entreebewijzen voor de Glassgossip binnen! En bij kussenenzo bestelde ik wat vleugeltjes voor leuke kralenpoppetjes. Echt zo leuk ingepakt! Zo is post echt een feestje 🙂

Ik hoop dat jullie een leuke week hebben, wij hebben flink wat plannen, dus volgende week weer een volle week in foto’s gok ik zo 🙂

XoXo,

Carolien