Colourful Creativity Blog

Blogpauze

blogpauze

Genoeg te vertellen, veel beleefd, maar te druk en te weinig puf over om te bloggen. Omdat het geen moeten is, maar willen, heb ik besloten even een blogpauze in te lassen. Ook om me te beraden over mijn blog, omdat het vooral de tuin is en een dagboek en weinig creatief. Eigenlijk wil ik elke week op een vaste dag een paar nieuwe chunks showen en toevoegen aan mijn webshop en op een andere vaste dag wat kralen. Maar daar is de energie nog niet voor, naast de week in foto’s en de moestuinmaandag. Ik gun mezelf nu even deze pauze, voor onbepaalde tijd, tot het weer gaat kriebelen en ik de rest (huishouden en die steeds meer tuin wordende bende hierboven) meer op orde heb. De blogs voor Marlevi.nl blijf ik schrijven hoor, dus als je wat van me wilt lezen kun je daar terecht 🙂

XoXo,

Carolien